Το AdReport είναι η νέα, καινοτόμα υπηρεσία, που καταγράφει τη διαφημιστική δραστηριότητα στο ελληνικό διαδίκτυο. Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να κερδίζετε από τις εξαιρετικά σημαντικές πληροφορίες που σας επιφυλάσσει!
Συχνές ερωτήσεις

Πως καταφέρνετε να παρακολουθείτε τόσα sites καθημερινά.
Το καταφέρνει ένας πολύ εξελιγμένος, πνευματικά κατοχυρωμένος, μηχανισμός αυτόματης ανίχνευσης διαφημιστικών δημιουργικών, που σαρώνει τα sites αυτά, όλο το 24ωρο. Το δικό μας, ανθρώπινο, έργο ακολουθεί, στη φάση της ταξινόμησης των δημιουργικών κατά διαφημιζόμενο, καμπάνια, κατηγορία και διαφημιστική.

Αυτή η σάρωση γίνεται σε συνεννόηση με τα sites; Χρειάζεται να κάνουν κάτι για να τα καταγράφετε;
Όχι, η σάρωση και καταγραφή γίνεται με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που λειτουργεί το Google. Επισκεπτόμαστε τα sites, καταγράφουμε τα δημιουργικά και τα ταξινομούμε.

Επομένως δεν χρειάζεται και η συναίνεση των sites για την καταγραφή αυτή.
Οι πληροφορίες, που παρέχουμε στους συνδρομητές, μας είναι δημόσιες. Δεν καταγράφουμε συνδρομητικές σελίδες, ούτε περιλαμβάνουμε στα reports διαφημιστικές ενέργειες, που δεν θα μπορούσε να βρει οποιοσδήποτε, απλά επισκεπτόμενος τα sites.

Καταγράφετε όλα τα δημιουργικά; Θα βλέπω και διαφημίσεις Google;
Καταγράφουμε τα πάντα αλλά δείχνουμε στο συνδρομητή αυτά που πιστεύουμε ότι χρειάζεται να δει. Δηλαδή απομονώνουμε διαφημιστικά μηνύματα που θεωρούνται house (ενδοομιλικά) ή barter (ανταλλακτική διαφήμιση, συμψηφισμοί). Αυτό το φιλτράρισμα έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπει ο συνδρομητής πληροφορίες, που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αυξήσει τα δικά του έσοδα και όχι «θόρυβο». Από το Σεπτέμβριο του 2014 δείχνουμε και τις σημαντικότερες διαφημίσεις του Google Display Network.

Πως γνωρίζετε ότι μια καμπάνια είναι barter ή πληρωμένη;
Σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι εμφανές. Όταν έχουμε αμφιβολία εμφανίζουμε την καμπάνια στο AdReport, επικοινωνούμε με τα sites και μας πληροφορούν σχετικά.

Επομένως η διαφημιστική αγορά συνεργάζεται μαζί σας.
Ναι, στα πλαίσια της εξαιρετικής υποδοχής που απολαμβάνει το AdReport από τη διαφημιστική αγορά, περιλαμβάνονται και οι συμφωνίες με τα μέσα, τις διαφημιστικές και τους διαφημιζομένους για την παροχή feedback και διορθώσεων. Με τη συνεργασία αυτή η ακρίβεια της υπηρεσίας προσεγγίζει το 100%.

Τώρα τι ποσοστό κάλυψης έχει η υπηρεσία; Έχετε όλες τις διαφημίσεις στο ελληνικό internet;
Ο μηχανισμός ανίχνευσης των δημιουργικών εξελίσσεται διαρκώς ώστε να αυξάνεται το ποσοστό επιτυχίας του. Λόγω της φύσης του web και των ιδιαιτεροτήτων που κάθε website παρουσιάζει στη δομή και τις διαφημιστικές θέσεις του, θα ήταν ανακριβές να ισχυριστούμε ότι έχουμε όλες τις διαφημίσεις που μπορεί να υπάρχουν. Ωστόσο στο AdReport ο συνδρομητής θα βρει καθημερινά σχεδόν όλες τις νέες καμπάνιες που «ανέβηκαν» σήμερα, χθες, προχθές κ.ο.κ. και θα αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του.

Καταγράφετε δεδομένα διαφημιστικής δαπάνης;
Όχι. Η εισαγωγή ποσοτικών χαρακτηριστικών στις καταγραφόμενες πληροφορίες θα προσέθετε ένα μεγάλο βαθμό αναξιοπιστίας στο προϊόν – το οποίο θεωρούμε εξαιρετικά αξιόπιστο και ακριβές. Θεωρητικά θα μπορούσε να υπολογιστεί η δαπάνη για μια καμπάνια χρησιμοποιώντας πληροφορίες όπως η συχνότητα εμφάνισης ενός μηνύματος, η επισκεψιμότητα του website και ο τιμοκατάλογός του. Πάλι, όμως, λόγω της φύσης του internet, οι παραπάνω παράγοντες στην εξίσωση είναι τόσο ρευστοί, που το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς αναξιόπιστο.

Μπορώ να εξάγω τα δεδομένα του AdReport σε excel;
Ναι. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται σε εταιρείες, που έχουν αγοράσει 3 ή περισσότερες άδειες χρήσης.

Όνομα Χρήστη
Κωδικός
 Αποθήκευση    

 
διαφημ/κές
websites
διαφημ/νοι
καμπάνιες
banners
Άπειρα leads για να αυξήσετε τα έσοδά σας!
 
© 2012-2023 AdReport
sales@adreport.com
Tel. 211-4100551